tirsdag den 2. april 2013

Palæo-pizza

Opskriften på pizzabunden er den samme som opskriften fra burgerbollerne her. Den består af 600 g. blandede grøntsager og man kan bruges, hvad man har lyst til; gulerod, kartoffel, pastinak, blomkål, broccoli, rødbede, squash mv.




Opskrift (2 stk.)
125 g. gulerod
125 g. blomkål
125 g. broccoli
125 g. squash
100 g. revet ost (jeg brugte emmentaler)
1 æg
Salt & peber

Riv grøntsager og ost. Vend det sammen med et æg og salt og peber. Form massen til to pizzabunde direkte på bageplader med bagepapir. Pres bunden godt sammen og form den flot rund i kanten. Bag bunden ved 200 grader i cirka 30-40 min. Hold godt øje med dem. 
Kom derefter dit favoritfyld på og bag pizzaerne i yderligere 5-10 min. Jeg lavede den ene pizza med hjemmelavet tomatsauce, aubergine, chorizo og frisk mozzarella. Den anden pizza var med hjemmelavet tomatsauce, parmaskinke og frisk mozzarella. Begge pizza blev "pyntet" med ruccola og tomat.