fredag den 3. august 2012

Klassiske knækbrød med en masse kerner

Her kommer de gængse knækbrød, som der efterhånden er set på mange forskellige madblogs. Her er min opskrift :-)



Opskrift (30 stk.)

1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
1 dl. græskarkerner (helst usaltede)
3 1/2 dl. hvedemel
2 dl. vand
1 dl. smagsneutralt olie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt (hvis græskarkernerne er saltede, så nøjes med en tsk salt)

Bland alle ingredienserne sammen. Rør dem sammen til en jævn dej. Del dejen i to portioner og rul hver dej ud mellem to stykker bagepapir. Tag derefter det øverste lag bagepapir af, og skær hver dej ud i cirka 15 stykker (5 x 3). Bag dem ved 200 grader i cirka 15 minutter. Afkøl dem på en bagerist og opbevar dem derefter i en lufttæt dåse. Jeg vil mene, at de kan holde i to-tre uger - så lang tid når vi dog aldrig at have dem :-)