torsdag den 14. juli 2011

Rabarberskum med hvid chokolade

Der er Zulu Sommerbio i Aalborg i aften, men det regner! Derfor holder vi det hjemme i stuen. Og filmen skal naturligvis nydes med en dessert og en kop kaffe
Der er fundet inspiration fra Suveræne Super Successers Rabarberskum med hvid chokolade
Opskrift (2 pers.)

200 g. rabarber skåret i tern
1/2 vaniljestang
75 g. sukker
1 1/2 dl. piskefløde
30 g. hakket hvid chokolade (til pynt)

Kog rabarberne sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang ved svag varme i ca. 10-15 min. Kog dem ugen låg, så væden fordamper. Rør rundt undervejs. Tag vaniljestangen op og opbevar kompotten i køleskabet til den skal bruges.
Ved servering: pisk fløden til skum. Anret som du lyster. Jeg har anrettet lag på lag. Opskriften siger, at flødeskum, chokolade og rabarber skal vendes sammen. Server i glas med hvid chokolade på toppen.

Bør naturligvis serveres med en god kop kaffe...